PORTOFOLIU

Portofoliu    >    Video

Brosura video – prezentare proprietate imobiliara

Un concept tot mai întâlnit și tot mai dorit: broșură video de prezentare. Am realizat o scurtă prezentare video pentru una dintre proprietățile administrate de agenția imobiliară Imoland, cu scopul de a depăși sfera anunțurilor standard cu poze și texte. Video-ul ajută dezvoltarea comunicării în social media. Broșurile video sunt un instrument inovator prin care imaginea proiectului tău, ajunge direct la publicul țintă. Această posibilitate dinamică de prezentare oferă o perspectiva realistă și creativă de comunicare cu clienții tăi. Broșurile video reprezintă o modalitate inedită de prezentare și prin durata lungă de viață pe care o au.

Beneficiile unice oferite îți aduc un avantaj competitiv major, având impact și un efect viral în mediul online. Impactul oferit de broșura video este imediat, puternic, făcându-i pe clienți să treacă foarte repede de la reacție la interacțiune și apoi la acțiune față de informația prezentată. Forța de transmitere a mesajului este dată și de posibilitatea clientului de a arăta broșura și altora.

Acest instrument premium de prezentare, aduce un răspuns mult mai rapid și mai puternic din partea potențialului client. Broșura video îți oferă posibilități variate și complexe de exprimare a creativității prin dinamism, impact, efecte speciale posibile, prezentări dinamice de informație.

Un alt avantaj major al acestui instrument este posibilitatea de selecție foarte bună a audienței, prin calitatea și cantitatea informației livrate. Broșura video este ușor, simplu și rapid de distribuit către segmentele țintă.
Broșura video este unul dintre instrumentele de promovare ce demonstrează angajarea către inovație și implementarea noului și a tehnologiei de ultimă oră, fapt care contribuie consistent la imaginea și prestigiul proiectului tău.