PORTOFOLIU

Portofoliu    >    Video

Animație grafică pentru explicarea misiunii Greenpoint Management de a crește gradul de colectare a deșeurilor în vederea reciclării.

Ca parte a campaniei Metal pentru Viitor, am creat un set de videoclipuri explicative animate despre economia circulară și modelele de sustenabilitate.

Această animație explică conceptul de deșeuri ca început al următorului cerc de viață pentru produse noi. Industria ambalajelor este unul dintre cei mai mari consumatori de resurse și singura soluție este implementarea unui model circular pentru economisirea resurselor.

Greenpoint Management este o organizație care implementează obligațiile privind responsabilitatea extinsă a producătorului în domeniul managementului ambalajelor și deșeurilor de ambalaje, autorizată de Ministerul Mediului să își desfășoare activitatea la nivel național. Greenpoint Management este un partener important al campaniei Metal pentru Viitor, sunt implicați în numeroase tipuri de proiecte cu rol de conștientizare, educare și responsabilitate a populației în ceea ce privește colectarea selectivă a deșeurilor reflectând principiile sociale și de mediu adoptate.

Urmărește animația grafică din campania Metal pentru Viitor pentru a înțelege importanța creșterii gradului de colectare și de reciclare.