serviciile web efektiv

creare website si platforme digitale

Realizare website de prezentare

Productiile realizate de WebEfektiv in mediul digital includ creare site de prezentare cu design personalizat, conceput special pentru nevoile de comunicare ale companiei tale. Concepem grafica unitara, cu aspect vizual clar, usor de navigat, responsive pentru afisarea pe toate tipurile de device-uri sau rezolutii. Punem accentul pe comunicarea vizuala si realizam site web de prezentare cu grafica unitara, cu panou de administrare si sectiuni interactive pentru a facilita comunicarea cu clientii.

Creatie magazin online

Avem experienta in productia de magazin online dezvoltat pe diverse platforme dedicate precum: WooCommerce, Open Cart, Magento si altele. Magazinele online realizate de WebEfektiv au design si structura personalizate, fara a folosi teme predefinite. Oferim si dezvoltare de continut, servicii de introducere produse in magazin online sau continut vizual precum fotografie de produs sau productii video pentru produse.

Dezvoltare aplicatii mobile

Avand in vedere dezvoltarea in ritm alert a tehnologiilor, completam productiile din sfera digitala cu aplicatii digitale care sa ofere afacerii tale posibilitatea unui work-flow performant si eficient. Mai mult, cu ajutorul aplicatiilor realizate de Web Efektiv poti dezvolta si diversifica modurile si canalele de promovare a produselor si serviciilor brand-ului tau. Am dezvoltat cu succes aplicatii digitale in domeniul industrial, aplicatii pentru hoteluri, pentru restaurante si cafenele, configuratoare in industria automobilelor si altele.

Platforme digitale eficiente

Avem experienta in dezvoltarea de aplicatii digitale si continut vizual pentru eficientizarea workflow-ului companiilor. Am dezvoltat cu succes aplicatii digitale in domeniul industrial, aplicatii in domeniul medical, aplicatii pentru hoteluri, restaurante si cafenele, configuratoare in industria auto.

Esti interesat de creare website sau platforma digitala?
Solicita informatiile necesare pentru proiectul tau.