serviciile web efektiv

branding si grafica

Identitate de brand

Agentia Web Efektiv realizeaza identitate de brand completa. Pornind de la conceptele care definesc brandul, cream logo vectorial si concepem manualul de identitate vizuala. Oferim servicii de grafica pentru toate productiile necesare unei imagini complete a brandului, precum: creatie logo, design carti de vizita, design mape pentru documente, design flyere publicitare, pliante, brosuri, cataloage, bannere stradale.

Grafica UI / UX

Aproape tot ceea ce facem implica design grafic. Acordam atentie deosebita unitatii vizuale a unui brand si in special designului grafic. Pentru comunicare vizuala eficienta, grafica trebuie sa fie implementata in mod unitar in website, in productiile video si in productiile tiparite. Oferim creatie grafica pentru layout website, grafica pentru aplicatii digitale, grafica video, grafica pentru print. Acordam atentie proceselor de Ui / Ux (User Interaction si User Experience) astfel incat productiile realizate sa beneficieze de interfata user-friendly.

Design de ambalaj

Marcheaza produsele prin design de ambalaj profesionist. Designul pentru ambalaj implica provocarea de a implementa identitatea vizuala a brandului in grafica ambalajului produselor. Iti asiguram un avantaj competitiv si realizam design-ul potrivit pentru produsul tau, astfel incat sa transmita clientilor incredere, calitate, valoare. Nu in ultimul rand, designul pentru ambalajul unui produs trebuie sa fie vizibil pe rafturile magazinelor, astfel acordam atentie speciala cromaticii si graficii.

Branding standuri expozitionale

Realizam design grafic pentru standuri expozitionale, precum si materialele publicitare necesare pentru promovare la targuri si expozitii, precum brosura de prezentare a companiei, flyere publicitare, catalog de prezentare produse. Pentru ca brandul tau sa comunice mai eficient in cadrul evenimentelor, iti oferim si servicii de productie film de prezentare sau animatii grafice pentru afisarea sau proiectarea in cadrul standului expozitional.

Esti interesat de branding si grafica?
Solicita informatiile necesare pentru proiectul tau.

mai multe servicii