serviciile web efektiv

Branding si grafica

01

Identitate de brand

Agentia Web Efektiv realizeaza identitate de brand completa. Pornind de la conceptele care definesc brandul, realizam in format vectorial logo si concepem manualul de identitate vizuala. Manualul de identitate vizuala contine toate directiile referitoare la implementarea logo-ului in productii online, video, foto sau tiparite.
Realizam design profesionist pentru toate elementele necesare unei imagini a brandului in mediile tiparite : logo, carti de vizita, foi cu antet, mape pentru documente, flyere publicitare, pliante brosuri, cataloage, bannere stradale.

02

Grafica | UI | UX

Aproape tot ceea ce facem implica design grafic. Acordam atentie deosebita unitatii vizuale a unui brand si in special designului grafic. Pentru o buna identificare si comunicare grafica trebuie safie implementata in mod unitar in online, in produtiile video si in productiile tiparite.
Realizam grafica digitala customizata pentru website-uri, aplicatii digitale, productii video, materiale tiparite. Acordam atentie proceselor de Ui / Ux (User Interaction si User Experience) astfel incat productiile realizate sa beneficieze de interfata user-friendly si sa comunice direct, rapid si eficient.

03

Design de ambalaj

Marcheaza produsele prin design de ambalaj profesionist.
Designul pentru ambalaj presupune viziune, dar si tehnologia de a implementa identitatea vizuala a brandului in grafica ambalajului produselor.
Iti asiguram un avantaj competitiv pe piata si realizam design-ul potrivit pentru produsul tau astfel incat sa transmita clientilor o imagine de incredere, calitate, valoare si succes. Nu in ultimul rand, trebuie sa fie vizibil pe rafturile magazinelor.

04

Standuri expozitionale

Web Efektiv realizeaza design grafic pentru standuri
expozitionale, precum si alte productii tiparite pentru promovare in cadrul participarii la targuri si expozitii.

Iti oferim design pentru panouri informationale, design pentru bannere si roll-up-uri, video de prezentare sau colaje animate realizate din fotografii pentru afisarea pe plasme/proiectoare in cadrul standului.
Completam comunicarea la stand cu brosuri, cataloage sau flyere publicitare.