serviciile web efektiv

productie video si animatie grafica

Video de prezentare produs

Dezvoltarea accelerata a productiilor video a determinat, desigur, dezvoltarea de noi trenduri in domeniu. Astfel, unul dintre aceste noi trenduri este inlocuirea fotografiilor de produs cu scurte materiale video pentru prezentarea produselor. Oferim servicii de filmare si editare video in vederea productiei de filme de prezentare pentru produse, astfel incat sa beneficiezi de avantajele productiilor video, mult mai dinamice, mai atractive si mai convingatoare.

Filmari evenimente

Organizarea de evenimente sau participarea la evenimente reprezinta subiecte care ajuta comunicarea de brand. Putem spune ca este necesar ca prezenta unei companii la un eveniment, sau organizarea unui eveniment de catre o companie, sa beneficieze de productii video de promovare pre-event si post-event. Oferim servicii de filmari profesionale evenimente si servicii de editare video astfel incat sa poti sa beneficiezi de cat mai multe avantaje in urma evenimentului.

Animatie grafica 2D si 3D

Animatiile grafice sunt spectaculoase si eficiente. Cu ajutorul animatiei grafice poti prezenta intr-un mod dinamic si expresiv, subiecte care nu permit filmarea sau fotografierea din diverse motive. Productiile video animate sunt extrem de utile in cazul in care activezi intr-un domeniu tehnic si doresti sa explici procedee de lucru, de fabricatie, de asamblare, ambalare sau de transport. Realizam animatii grafice care includ: proceduri medicale sau stomatologice, infografice animate, prezentare animata a serviciilor sau a istoricului companiei, harti animate, procese tehnice industriale.

Video explicativ animat

De multe ori ai nevoie sa comunici despre serviciile sau produsele pe care le oferi printr-o poveste. O poveste care sa explice avantajele, o poveste care sa explice modul de functionare sau chiar o poveste care sa explice o viziune sau un viitor plan de dezvoltare. Realizam video explicativ animat si pentru produsele sau serviciile care urmeaza sa fie lansate, caz in care comunicarea vizuala prin acest tip de productii este singura posibilitate. Pe baza know-how-ului Web Efektiv in productia de animatii grafice 2D si 3D oferim servicii de productie filme explicative animate pentru a duce comunicarea de brand la nivelul urmator.

Esti interesat de productii video si animatie grafica?
Solicita informatiile necesare pentru proiectul tau.

mai multe servicii