serviciile web efektiv

Video si animatie

01

Video de prezentare produs

O fotografie de produs reusita “vorbeste” despre produs. De fapt, scopul principal al unei sedinte foto de produs este comunicarea, expunerea unor caracteristici ale produselor. Astfel, conteaza foarte mult calitatea imaginii, dar si cadrul, ambientul in care acesta este fotografiat.
Agentia Web Efektiv inoveaza in permanenta in ceea ce priveste modul de prezentare a produselor pentru clientii nostri. Iesim din tiparele clasice si punem in valoare produsele prin fotografii memorabile, deosebite.

02

Filmari evenimente

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur nisl mauris, condimentum sit amet tristique a, rutrum dapibus eros. Suspendisse potenti. Duis a lorem semper, tempor ante in, sodales magna. Aenean viverra, mi sit amet fermentum faucibus, nisl turpis tincidunt ex, eu scelerisque libero nisl ut lorem. Suspendisse eros nulla, pretium in orci quis, eleifend fringilla lectus. Sed quis orci in elit placerat convallis eu quis risus. Nunc lorem ex, pharetra sit amet faucibus eget, imperdiet sit amet augue. Vestibulum nec leo nibh.

03

Video pentru online

Integrarea video inwebsite sau in social media ofera posibilitati de expunere cu efecte extrem de puternice. Poti beneficia de toate avantajele productiilor video: dinamism, integrate in comunicarea sau in promovarea digitala.
Mai mult, ai la dispozitie animatiile 2D sau 3D si infograficele animate pentru a sustine in fata clientilor tai avantajele tale in piata, pentru a prezenta mult mai clar tehnici, proceduri sau chiar servicii si produse.

04

Video corporate

Productiile video pentru prezentarea companiilor sunt tot mai accesate. Realizam filme de prezentare corporate, care includ imagini filmate dar si animatii 2D si 3D pentru prezentarea atractiva si eficienta a rapoartelor, a istoricului companiei, a diverselor produse si servicii.

In urma editarii digitale, exportam formate variate, pentru a putea fi vizualizate in cadrul
conferintelor, prezentarilor sau chiar in standuri expozitionale.

05

Animatii grafice 2D si 3D

Animatiile grafice sunt si spectaculoase si eficiente. Cu ajutorul animatiilor grafice, poti prezenta intr-un mod dinamic si expresiv, subiecte care nu permit filmarea sau fotografierea din diverse motive. Sunt extrem de utile mai ales in cazul in care activezi intr-un domeniu tehnic si doresti sa explici procedee de lucru, de fabricatie, de asamblare, ambalare sau transport.

Animatiile video din portofoliul agentiei Web Efektiv includ activitati tehnice cu dificultate ridicata, procedee medicale, infografice, prezentarea unor servicii abstracte, harti si reconstituiri, toate acestea intr-un mod atractiv.

Clientii tai inteleg astfel cu exactitate ceea ce oferi. Opteaza pentru calitatea prezentata interactiv si cu potential ridicat de promovare.