PORTOFOLIU

Portofoliu    >    Digital

Website Muzeul Nobilimii Maramuresene

Centrul Expozitional al Nobilimii Romane Maramuresene din Viseu de Sus, cunoscut si ca Muzeul Nobilimii Maramuresene este un edificiu cultural care contine poate unicele dovezi indubitabile ale apartenentei Maramuresului de Romania.

Centrul reprezinta locul de intalnire pentru academicieni cu renume mondial, o locatie pentru evenimente culturale precum si un adevarat muzeu cu diplome apostolice ale nobilimii maramuresene. Este creația „Fundației Ion și Livia Piso” și a fost inaugurat în 2014 în prezența și sub auspiciile Casei Regale Române.

Am realizat website-ul de prezentare a Centrului, in principal pentru a comunica in digital despre acest muzeu cu valoare culturala inestimabila. Site-ul are ca idee centrala prezentarea muzeului, cu accent pe sedinta foto pe care am realizat-o. In plus, contine informatii despre conceptul ce a stat la baza realizarii cladirii si despre documentele care pot fi consultate in cadrul muzeului.

Pentru o comunicare completa, website-ul cuprinde si sectiuni precum testimoniale ale diverselor personalitati care au vizitat Centrul, aparitii media si articole despre evenimentele culturale organizate.