PORTOFOLIU

Portofoliu    >    Digital

Magazin online Serve Ceptura

Un nou proiect marca Web Efektiv: magazinul online serve.ro al cramei Serve Ceptura.

Cu o selectie impresionanta de vinuri premiate international, Serve reprezinta pasiune la nivel de arta intr-un domeniu al iubitorilor de arome rezultate din transformarea strugurilor in vin.

Totul a inceput pentru Serve din dragostea contelui Guy Tyrel de Poix pentru vin si continua datorita viziunii si pasiunii sotiei sale, Mihaela Tyrel De Poix. Impreuna, au reanimat soiurile romanesti de vin si intreaga zona viticola Ceptura, parte din podgoria Dealul Mare, una dintre cele mai favorabile zone viticole din Romania, asemanata cu vestita regiune Bordeaux din Franta.

Experienta digitala speciala a inceput pentru Serve si pentru iubitorii de vin odata cu implicarea Web Efektiv in creatia noii platforme digitale serve.ro. Mai mult decat un simplu magazin online, website-ul serve.ro realizat de Web Efektiv ofera posibilitatea automatizarilor in workflow-ul zilnic al comunicarii digitale intre reprezentantii Serve si utilizatori.

De asemenea, pune la dispozitia utilizatorilor sisteme de interactiune cu brandul Serve precum: sistem de rezervari pentru vizite la crama Serve Ceptura, aplicatie pentru fidelizarea clientilor si integrarea acestora in Clubul Cavalerilor, pachete de membership si vouchere.

Am realizat pentru Serve un design clar si profesionist, care sa ofere o experienta de utilizare intuitiva. Din punct de vedere al functionalitatilor, am implementat o serie de elemente care sa ajute workflow-ul zilnic din cadrul companiei prin digitalizare.