PORTOFOLIU

Portofoliu    >    Digital

Website Fibro Metals – fabrica fibre metalice pentru armare

Fibro Metals este o companie specializata in productia de fibre metalice industriale pentru armarea betonului. Am realizat website-ul fibrometals.ro ca element central al comunicarii in digital. Cu un layout personalizat astfel incat sa fie evidentiate caracteristicile fibrelor metalice precum si aplicatiile acestora in constructii, layout-ul integreaza identitatea de brand realizata de Web Efektiv.

Website-ul comunica direct si clar si ofera acces la produsele Fibro Metals cat si la aplicatiile acestora. Tipurile de fibre metalice sunt prezentate sugestiv cu ajutorul fotografiilor de tip macro.  Site-ul include si fise tehnice care prezinta detalii menite sa ajute echipele tehnice si departamentul de vanzari.

Formularul de contact ofera posibilitatea unei cereri de oferta personalizata dupa tipul de fibra dorit si reprezinta un element de interactivitate intre Fibro Metals si clienti prin intermediul site-ului web, cu efecte pragmatice.

Site-ul este disponibil in sase versiuni: germana, greaca, engleza, spaniola, romana si sarba, deoarece am urmarit expunerea produselor inclusiv pentru partenerii din strainatate.

creatie_website_industrial_fibro_metals creatie_website_industrial_fibro_metals creatie_website_industrial_fibro_metals creatie_website_industrial_fibro_metals