PORTOFOLIU

Portofoliu    >    Digital

Website fabrica ventilatie Temko

Productiile realizate pentru Temko cuprind intreg spectrul de productii necesare pentru o imagine online completa. Comunicarea digitala este tot mai raspandita in domeniul industrial, chiar si pentru relatii B2B. Astfel, am pus accentul pe prezentarea produselor prin sedinte foto profesionale care prezinta toate categoriile de produse realizate in fabrica Temko. Am prezentat desigur si fabrica prin productii foto-video care prezinta toate cele 3 sectii.

Pentru o comunicare care sa ajute workflow-ul zilnic al echipelor de vanzari, am creat fise tehnice pentru fiecare produs si le-am integrat in site, astfel incat procesul de ofertare a devenit mult mai organizat. Mai mult, am realizat o aplicatie digitala pentru selectie grile de ventilatie, aplicatie care ajuta in mod direct inginerii si tehnicienii Temko in realizarea planurilor proiectelor.

In urma colaborarii cu Web Efektiv, Temko beneficiaza de o imagine online completa, cu elemente vizuale foto-video realizate la cele mai inalte standarde. In plus, am realizat intreaga comunicare in medii tiparite: pliante, brosuri, afise, roll-up-uri si standuri pentru evenimente.