PORTOFOLIU

Portofoliu    >    Digital

Magazin online produse pentru hoteluri

Hotel Equip reprezintă un nume de referință în industria ospitalității din România. În cadrul procesului de rebranding, am realizat o serie de proiecte pentru comunicarea și promovarea în digital, printre acestea fiind platforma digitală hotelequip.ro, interviu cu Lucian Marinescu, CEO HotelEquip, despre lansarea noului website și un spot de prezentare a noului website hotelequip.ro sub formă de animație grafică.

Noul logo HotelEquip este realizat tot de Web Efektiv precum și noua identitate vizuală. Cu un design grafic reinventat complet, conform noilor direcții de branding, hotelequip.ro oferă posibilități de interacțiune cu utilizatorii și facilitează consilierea în vederea achiziției, un element extrem de important având în vedere comercializarea de produse profesionale.

Am conceput platforma în mod similar cu creația unui magazin virtual cu produse hoteliere, dar care susține relația și interacțiunea cu utilizatorii și deschide astfel oportunități de a crea comunități și parteneriate.