PORTOFOLIU

Portofoliu    >    Digital

Librarie digitala – fisiere de marketing pentru produse

Studio Casa comercializeaza, pe langa produsele productie proprie, produse variate de la branduri de renume precum De’Longhi, Ariete, Braun, Gorenje, Indesit, Philips. A aparut astfel nevoia de a pune la dispozitia partenerilor de business diverse materiale pentru prezentarea acestor produse. Pentru un workflow eficient si rapid, am realizat libraria digitala Studio Casa, cu materiale de marketing de toate tipurile.

Libraria ofera acces partenerilor, pe baza inregistrarii, la brandurile care ii intereseaza. Fiecare brand contine produsele comercializate de Studio Casa, iar pentru fiecare produs sunt puse la dispozitie materiale foto, video, fise tehnice, brosuri de prezentare si multe altele.

Mai mult, pentru un plus de accesibilitate, fisierele sunt incarcate in libraria digitala in diverse formate si dimensiuni, astfel incat sa deserveasca nevoilor variate.

Libraria digitala Studio Casa faciliteaza si comunicarea directa cu agentii de productie publicitara, pentru fiecare brand sunt incarcate si elemente de identitate de vizuala. Mai mult, reprezinta un tool eficient pentru departamentele de marketing si vanzari.

librarie digitala fisiere marketing produse librarie digitala fisiere marketing produse librarie digitala fisiere marketing produse librarie digitala fisiere marketing produse