WEBEFEKTIV BLOG

WebEfektiv: producție vizuală completă pentru standuri expoziționale.

author: echipa WebEfektiv

Comunicarea pentru domeniul industrial necesită o anumită expertiză și un anumit nivel de înțelegere a industriei. La WebEfektiv punem accentul pe comunicarea realizată profesionist și folosim producții vizuale care să explice și să educe publicul larg, fiind nevoie de o comunicare clară și verosimilă pentru subiecte ce implică astfel de particularități.

În cazul standurilor expoziționale este important să poată prezenta atuurile unei companii pe înțelesul vizitatorilor și să atragă participanții într-un mod atractiv. Una din producțiile realizate, la care am participat de curând, este târgul expozițional și workshop-ul din cadrul SIM JOBS unde am acoperit întreaga comunicare, pe diferite nivele și medii, cu experți, cadre didactice și studenți.

Am realizat producția unui set de filme de prezentare și animații grafice explicative, scopul acestor materiale fiind să prezinte într-un mod integrat, adaptat expoziției, misiunea și viziunea companiilor. Am acoperit întreaga comunicare în cele două zile de eveniment și post-event pe toate canalele de comunicare, prin articole, conținut vizual pentru canalele social media și Youtube. Am realizat interviuri cu cadre didactice și specialiști în domeniu, producții video și foto cu evenimentul și cu prezentări din cadrul workshop-ului “Tendințe Noi în Procesarea Materialelor Metalice”. Am implementat interacțiunea dintre studenți și companii prin formulare de aplicare la joburile disponibile.

Campania Metal pentru Viitor, realizată de WebEfektiv, a fost reprezentată de asemenea la eveniment, oportunitate care ne-a permis reafirmarea misiunii companiei, de educare în domeniu sustenabilității și implementării economiei circulare.

Producțiile vizuale afișsate la stand in timpul evenimentului au asigurat o imagine integrată a companiilor, oferind avantaje pentru încheierea de noi parteneriate de business.

Comunicarea directă într-un sector nișat, precum cel industrial, este o adevărată provocare, dar experiența WebEfektiv în sectorul industrial ne ajută să oferim partenerilor noștri rezultatele dorite.

Pentru a vedea mai multe producții realizate de WebEfektiv în sectorul industrial, puteți accesa industrial.webefektiv.ro