WEBEFEKTIV BLOG

Lansare industrial.webefektiv.ro – productii digitale specializate

autor: Silvian Tomescu - creative director Web Efektiv

Am lansat industrial.webefektiv.ro, pentru ca marketingul digital din domeniul industrial sa depaseasca, in sfarsit, sfera comunicarii cu limbaj de lemn si a “tonurilor de gri”.

Experienta agentiei Web Efektiv in productii de marketing digital pentru fabrici si companii din domeniul industrial, a condus catre lansarea unei divizii de productie specializata. Prin intermediul industrial.webefektiv.ro, dorim sa comunicam clar si concis despre productiile de marketing digital cu aplicabilitate in domeniul industrial, realizate de Web Efektiv.

Se discuta mult, in ultima perioada, despre industria 4.0 sau industria digitalizata,  care are la baza elemente automatizate. Astfel, ne-am propus ca Web Efektiv sa ofere companiilor din domeniul industrial consultanta digitala si productiile vizuale necesare pentru a porni acest ugrade spre industria 4.0, spre un mod mai eficient de a face business.

Experienta Web Efektiv in domeniul industrial este ampla, de la simple productii pentru dezvoltarea imaginii digitale pana la aplicatii digitale complexe care eficientizeaza workflow-ul companiilor si al fabricilor. Mentinem o legatura stransa cu personalul specializat, in toate etapele de productie si astfel, am dobandit know-how valoros in productii de marketing digital pentru domeniul industrial. Putem spune ca acum cunoastem multe dintre problemele acestui segment si am identificat anumite solutii clare si eficiente.

Va prezentam 3 tipuri de productii pe care le ofera agentia Web Efektiv astfel incat companii din domeniul industrial sa comunice vizual si eficient in digital.

  1. Creatie website si aplicatii tehnice digitale pentru workflow eficient.
  2. Productie video si fotografii autentice pentru comunicare vizuala in digital.
  3. Animatie grafica pentru explicatii tehnice vizuale si eficiente.

In continuare va invitam sa accesati industrial.webefektiv.ro, mai ales daca activati intr-o companie din domeniul industrial si doriti sa creati sau sa dezvoltati comunicarea sau prezenta in digital.