WEBEFEKTIV BLOG

Agentia WebEfektiv lanseaza VideoEfektiv – studio pentru productii video virtuale.

autor: echipa WebEfektiv

Am decis sa extindem posibilitatile de comunicare creativa. Am lansat VideoEfektiv, un studio de productie video unde imbinam realul cu virtualul pentru un plus de spectacol si pentru eficienta in comunicare.

Avand la baza o experienta solida in productii de marketing digital, pe care le-am dezvoltat din punct de vedere conceptual si strategic pentru clientii nostri din diferite industrii, venim in sustinerea nevoilor tot mai exigente intr-un mediu in continua dezvoltare: continut video de calitate. Este vorba despre un nou tip de servicii – productie video de studio – servicii pe care le vom oferi prin intermediul studioului video cu croma VideoEfektiv.

De ce am ales croma? Pentru ca productiile WebEfektiv au fost mereu orientate catre o comunicare vizuala atractiva si profesionista si pentru ca suntem specializati in grafica, animatie, si branding digital. Croma (green screen) ne ofera posibilitati pentru creativitate infinita in cadrul productiilor video prin integrare de grafica virtuala.

Solutiile pe care le oferim integreaza in mod profesionist, flexibil si personalizat subiectul filmat pe croma cu elemente grafice dedicate care sustin si explica vizual.

Concret, din multitudinea de posibilitati pe care le oferim in studioul VideoEfektiv, selectam cateva exemple: interviuri – face-to-face sau virtuale, live sau on-demand, videocast / podcast, cursuri online, video corporate, prezentări, emisiuni, vlog.

Pentru productii video spectaculoase, care imbina realul cu virtualul, va punem la dispozitie servicii complete de productie si post-productie video.

 

Va invitam sa aflati mai multe vizitand pagina dedicata studioului: www.videoefektiv.ro precum si portofoliul de productii video WebEfektiv.