MENIU

Privim in viitor si iti propunem sa transformi in oportunitate promovarea prin productia video publicitara, grafica si animatie 3D. Realizam filme de prezentare cu potential de implementare in website-ul tau, in mediile de socializare pe care activezi, la TV sau in promovarea indoor si outdoor.

Iti  consolidam identitatea si asiguram comunicarea brandului tau prin productii vizuale. Filmam cu aparate profesionale, utilizam lumini, stative sau drona, gandim virale, montam cadre cu emotii, realizam animatii 2D si 3D. Completam comunicarea vizuala prin copywriting, utilizam voice-over si adaugam infografice explicite.

webefektiv-Video si animatie

Animatii 2D si 3D

Animatiile grafice sunt si spectaculoase si eficiente. Cu ajutorul animatiilor grafice, poti prezenta intr-un mod dinamic si expresiv, subiecte care nu permit filmarea sau fotografierea din diverse motive. Sunt extrem de utile mai ales in cazul in care activezi intr-un domeniu tehnic si doresti sa explici procedee de lucru, de fabricatie, de asamblare, ambalare sau transport.

Animatiile video din portofoliul agentiei Web Efektiv includ activitati tehnice cu dificultate ridicata, procedee medicale, infografice, prezentarea unor servicii abstracte, harti si reconstituiri, toate acestea intr-un mod atractiv.

Clientii tai inteleg astfel cu exactitate ceea ce oferi. Opteaza pentru calitatea prezentata interactiv si cu potential ridicat de promovare

Video corporate

Productiile video pentru prezentarea companiilor sunt tot mai accesate. Web Efektiv realizeaza filme de prezentare corporate, care includ imagini filmate dar si animatii 2D si 3D pentru prezentarea atractiva si eficienta a rapoartelor, a istoricului companiei, a diverselor produse si servicii.

In urma editarii digitale, exportam formate variate, pentru a putea fi vizualizate in cadrul conferintelor, prezentarilor sau chiar in standuri expozitionale.

Video pentru web

Integrarea video in mediul online ofera posibilitati de expunere cu efecte extrem de puternice. Practic, poti beneficia de toate avantajele video in cadrul website-ului. Mai mult, ai la dispozitie animatiile 2D si 3D si infograficele animate pentru a sustine in fata clientilor tai avantajele tale in piata.