MENIU

Utilizam fotografia pentru conturarea si expunerea brandurilor nou-create sau aflate in cadrul unor campanii de sustinere a imaginii.

Cu ajutorul sedintelor foto profesionale expunem vizual, profesionist, creativ si eficient, produsele sau serviciile clientilor in cadrul capaniilor de promovare online, social media sau print.

Studiem foarte atent si concepem incadrarea, iluminarea, cromatica dominanta si modul de post-procesare digitala a imaginilor obtinute. Utilizam exclusiv aparatura profesionala pentru rezultate deosebite si din punct de vedere tehnic.

webefektiv-Fotografie Profesionala

FOTOGRAFIA DE PRODUS

O fotografie de produs reusita “vorbeste” despre produs. De fapt, scopul principal al unei sedinte foto de produs este comunicarea, expunerea unor caracteristici ale produselor. Astfel, conteaza foarte mult calitatea imaginii, dar si cadrul, ambientul in care acesta este fotografiat.

Agentia Web Efektiv inoveaza in permanenta in ceea ce priveste modul de prezentare a produselor pentru clientii nostri. Iesim din tiparele clasice si punem in valoare produsele prin fotografii memorabile, deosebite.

FOTOGRAFIA DE PREZENTARE LOCATIE

In construirea imaginii unui brand, fotografiile de prezentare a locatiei au diverse avantaje in functie de specificul business-ului.

La agentia Web Efektiv ne concentram pe avantajele afacerii clientului. Le analizam, evaluam modurile cele mai eficiente de a utiliza sedintele foto de locatie realizate si apoi, cu toate aceste aspecte luate in evidenta efectuam sedinte foto. Mereu ne asiguram ca fotografiile realizate scot in evidenta aspectele cele mai importante si prezinta locatia cu toate avantajele reale.

FOTOGRAFIA PUBLICITARA TEMATICA

Fotografia publicitara tematica este cea mai creativa parte a productiei fotografice marca Web Efektiv. Se refera mai ales la sedintele foto pe care le realizam cu scopul de a scoate in evidenta un aspect comercial al subiectului promovat.

In aceste situatii, de cele mai multe ori, post-procesarea digitala joaca un rol foarte important.

Utilizam des grafica si post-procesare digitala pentru a sustine sau chiar pentru a spori impactul.

Pentru fiecare client dezvoltam sedinte foto tematice, personalizate, organizam sesiuni foto care sa se asorteze sezonului de toama de exemplu, sau unei sarbatori.

FOTOGRAFII CORPORATE

Echipa te reprezinta! Web Efektiv iti pune in valoare echipa intr-un mod interesant si special, cu ajutorul sedintelor foto corporate.

Prin prezentarea echipei tale personifici concepte abstracte precum companie, business si servicii.

Esti mai aproape de clientii tai atunci cand prezinti personalul si realizezi o asociere intre valorile promovate si elementul uman.

Realizam fotografii corporate ce pot fi folosite atat in cadrul site-ului companiei cat si in alte canale de comunicare digitale: Social Media, bloguri, precum si pentru productii tiparite: brosuri de prezentare a companiei, cataloage.