MENIU

Un website este deja o necesitate pentru orice afacere. Promovarea online, in social media sau cu ajutorul campaniilor Google AdWords se bazeaza toate pe existenta unui website. Pe masura ce tehnologiile digitale permit expunerea prin elemente tot mai vizuale, a devenit evident ca un design bun influenteaza in mare masura alegerile clientilor.

Realizam design intuitiv si acordam atentie proceselor de User Experience (UX) / User Interface (UI) pentru a crea site-uri de prezentare, magazine online sau landing page-uri care determina actiunea publicului-tinta.

Oferim solutia completa si rapida pentru ca tu sa descoperi avantajele mediului online pentru afacerea ta. Online facem totul posibil!

webefektiv-Dezvoltare Web

WEBSITE DE PREZENTARE

In cadrul agentiei Web Efektiv realizam site-uri web cu design unic, conceput in stransa legatura cu business-ul pe care il reprezinta. Concepem grafica unitara, layout-uri curate, clare, usor de navigat, cu elemente vizuale unitare, care se afiseaza adaptiv pe toate tipurile de device-uri sau rezolutii: laptop, desktop, telefon mobil, tableta sau Smart TV.

Structuram proiectele tinand cont de caracteristicele specifice fiecarui business si realizam sectiuni care comunica eficient si coerent. Punem accentul pe comunicarea vizuala si clara prin intermediul site-urilor pe care le realizam, precum si pe navigare facila, inclusiv in panoul de administrare.

Customizam, securizam si dezvoltam platforme bazate pe CMS propriu sau care utilizeaza CMS-uri apreciate la nivel mondial, precum WordPress.

MAGAZIN ONLINE

Avem experienta in productia de magazine online realizate pe diverse platforme: Open Cart, Magento, WooCommerce si altele. Toate productiile digitale marca Web Efektiv, au design si structura personalizate, create in mod special pentru clienti, fara a folosi teme predefinite.

In cazul magazinelor online, la Web Efektiv oferim si dezvoltare de continut, fie ca este vorba despre descrieri textuale ale produselor sau continut vizual precum prezentari foto-video.
Mai mult, venim in intampinarea nevoilor tale de promovare si oferim servicii integrate de productie si promovare in social media.

Aplicatii online si mobile

Avand in vedere dezvoltarea in ritm alert a tehnologiilor, completam productiile din sfera digitala cu aplicatii digitale care sa ofere afacerii tale posibilitatea unui work-flow performant si eficient.
Mai mult, cu ajutorul aplicatiilor realizate de Web Efektiv poti dezvolta si diversifica modurile si canalele de promovare a produselor si serviciilor brand-ului tau.

Am dezvoltat cu succes aplicatii digitale in domeniul industrial, aplicatii pentru hoteluri, pentru restaurante si cafenele, configuratoare in idustria automobilelor si altele.