MENIU

Aproape tot ceea ce facem implica design grafic. Acordam atentie deosebita unitatii vizuale a unui brand. Mai exact, pentru o buna identificare in fata target-ului, imaginea brandului trebuie sa fie implementata in mod unitar in mediul online, in produtiile video, dar mai ales in productiile tiparite.

Realizam design profesionist pentru toate elementele necesare unei imagini a brandului in mediile tiparite : logo, carti de vizita, foi cu antet, mape documente, flyere publicitare, pliante brosuri, cataloage, bannere stradale si roll-up.

webefektiv-Design Pentru Print

Design de ambalaj

Marcheaza produsele prin design de ambalaj profesionist. Designul pentru ambalaj presupune viziune, dar si tehnologia de a implementa identitatea produsului in grafica ambalajului acestuia.

Iti asiguram un avantaj competitiv pe piata si realizam design-ul potrivit pentru produsul tau astfel incat sa transmita clientilor o imagine de incredere, calitate, valoare si succes. Nu in ultimul rand, trebuie sa fie vizibil pe rafturile magazinelor.

STANDURI EXPOZITIONALE

Web Efektiv realizeaza design grafic pentru standuri expozitionale, precum si alte productii tiparite pentru participarea la targuri si expozitii.

Iti oferim design pentru panouri informationale, design pentru bannere si roll-up-uri, video de prezentare sau colaje animate de fotografii pentru afisarea pe plasme/proiectoare in cadrul standului. Completam comunicarea la stand cu productia de cataloage pentru produse, brosuri pentru servicii, precum si flyere publicitare.