MENIU

Branding-ul este mai mult decat un proces de creatie, este un proces de intretinere a imaginii unui brand in fata publicului-tinta. Construirea unei identitati de brand profesioniste necesita cunoasterea brandului si o buna strategie.

Oferim servicii si productii integrate, ne implicam in fiecare etapa a procesului pentru a furniza solutii de naming, design, strategie de brand si  planificare a comunicarii in diverse media. Productiile Web Efektiv in materie de branding includ: creatie logo, mapa documente, carti de vizita, antet personalizat, calendare, agende, roll-up.

webefektiv-Branding

Identitate de brand

Agentia WebEfektiv realizeaza identitate de brand completa. Pornind de la conceptele care definesc brandul, realizam in format vectorial logo si concepem manualul de identitate vizuala. Manualul de identitate vizuala contine toate directiile referitoare la implementarea logo-ului in productii online, video, foto sau tiparite.

Tot in cadrul pachetului de identitate vizuala realizam elementele de baza ale unei campanii print: carti de vizita, foi cu antet, mapa documente, agende sau pixuri.

Consultanta

Consultanta este un element-cheie in cazul unei colaborari cu o agentie de creatie. In cadrul Web Efektiv comunicam constant pe toata durata realizarii unei campanii de branding sau de imagine.
Pentru a crea o imagine profesionista care sa reflecte atuurile unui brand, este necesar sa cunoastem targetul si modul de functionare.