Web Design

Expunerea business-ului tau in online a devenit o necesitate. Este indispensabil sa activezi si in acest mediu dinamic. Pentru a te diferentia in cadrul multitudinii de site-uri web existente, trebuie sa performezi prin strategie, design si structura pe noul tau site. Stim ca branding-ul trebuie sa fie performant si expresiv, si il cream astfel pentru orice tip de business.

Conturam design unic pentru noul tau website, personalizat conform tipului de activitate pe care o desfasori si, bineinteles, te sustinem sa depasesti barierele banalului. Pornind de la un brief inspirat, punem la punct o strategie de comunicare eficienta pe care o implementam in toate mediile de promovare.

Iti construim identitatea online cu look actual, de impact, care depaseste banalul si lansam platforme inalt functionale pentru website-uri de prezentare, magazine online sau bloguri. Te sustinem prin productii diverse implementate in online precum bannere si compozitii grafice adaptate strategiei de affinity marketing pentru rezultate rapide. Oferim solutia completa pentru ca tu sa descoperi avantajele mediului online pentru afacerea ta.

Online facem totul posibil!

WEBSITE DE PREZENTARE

Vezi Detalii

Un site web de prezentare este deja o necesitate pentru orice afacere. Promovarea online, in social media (Facebook, LinkedIN, Google Plus etc ), campaniile Google AdWords sau campaniile de remarketing, toate se bazeaza pe existenta unui website. Astfel, putem spune ca site-ul de prezentare este esential.

La WebEfektiv realizam site-uri web de prezentare cu design unic, conceput in ton cu filosofia business-ului pe care il reprezinta, exclusiv cu elemente unitare cu identitatea de brand in toate celelalte medii de promovare.

Mai mult, productiile noastre contin elemente care sa evidentieze brandurile, elemente unice menite sa pozitioneze site-urile web realizate de Web Efektiv in fata concurentei.

X Inchide

MAGAZIN ONLINE

Vezi Detalii

Avem experienta in magazine online realizate pe diverse platforme: Open Cart, Magento, Presta Shop si altele. Toate magazinele online realizate de Web Efektiv au design personalizat, creat in totalitate pentru clienti, fara a folosi teme predefinite.

Realizam sedinte foto de produs pentru prezentarea produselor in cadrul magazinelor online create sau chiar video de produs cu aparatura profesionala.

De cele mai multe ori, nu doar realizam magazinul online, dar ne ocupam si de administrarea lui din punct de vedere al introducerii produselor si al creatiei textelor pentru descrieri.

X Inchide