Social Media Advertising

Trebuie sa valorifici potentialul promovarii in mediile de socializare! Retelele de socializare online sunt oportunitati pentru dezvoltarea afacerii tale, avand deschidere ofertanta pentru ca reprezinta un domeniu potrivit pentru campanii de advertising.

Cu ajutorul retelelor de socializare ai la dispozitie un public foarte clar conturat pe care il selectam in functie de obiectul tau de activitate. Oferim informatii, te promovam continuu si crestem engagement-ul audientei tale prin conexiune constanta, in timp real cu clientii tai. Agentia WebEfektiv ofera solutia completa prin care afacerea ta devine mult mai prezenta si vizuala in mediul online. Construim campanii complexe de promovare pornind de la tagline-uri inspirate si atractive care poarta accente de socializare. Oferim astfel un cadru online in care sa se discute despre produsele sau serviciile tale si cream pas cu pas networking in jurul brandului tau.

Promovarea social media este oportuna in campanii de awareness, remarketing, promovare agresiva sau marketing viral. Te ajutam sa te dezvolti durabil si sa conferi crestere brandului prin comunicare digitala cu personalitate si prin mesaje puternice. Monitorizam si demonstram eficacitatea campaniilor prin rapoarte care ofera rezultate directe si prin branding pe termen lung. Dedicam echipa de copywriteri inspirati, intuitivi si bine documentati care livreaza continut real si interesant pentru audienta ta din mediile de socializare prin postari, sloganuri, advertoriale, campanii complete si texte descriptive.

Nu ne oprim, inovam continuu si imbinam calitatea copywritingului cu implementarea viralelor si a tehnologiei video avansate pentru ca tu sa faci un pas in fata, mai aproape de clientii si partenerii tai.

CAMPANII FACEBOOK SI LINKEDIN

VEZI DETALII

Concepem campanii pentru Facebook si Linkedin, realizam toate elementele grafice si calendarul de postari, precum si managementul campaniei pe toata durata desfasurarii. Oferim rapoarte exacte referitor la evolutia campaniei si efectele acesteia.

X Inchide

PROMOVARE YOUTUBE

VEZI DETALII

Youtube este o platforma de distributie pentru continut video, care conecteaza si informeaza oamenii din intreaga lume. Astfel, putem spune ca Youtube ne pune la dispozitie o intreaga retea de socializare bazata pe video content. La WebEfektiv iti oferim avantajele promovarii vizuale prin video, iar in cadrul Youtube realizam campanii pentru ca si altii sa aiba acces la productiile tale. Implicit, se realizeaza astfel brand awareness si brand recognition.

X Inchide

VIDEO VIRAL

VEZI DETALII

Imbinarea serviciilor de productie pentru un efect publicitar superior este una dintre solutiile de succes implementate de agentia WebEfektiv. Filmele virale sunt acele productii video care prin subiectul deosebit atrag share-uri gratuite si ajuta la awareness-ul brandului. In cazul promovarii social media productiile virale sunt foarte importante.

Realizam productia completa pentru un viral, pornind de la idee, storyboard, filmare, montaj, distributie in cadrul social media.

X Inchide