Fotografie Digitala Profesionala

La WebEfektiv utilizam fotografia pentru conturarea si expunerea brandurilor noi-create sau aflate in cadrul unor campanii de dezvoltare sau de sustinere a imaginii.
Principiile de baza pe care am construit WebEfektiv sunt creativitatea, profesionalismul si eficienta. Cu ajutorul sedintelor foto profesionale expunem vizual, profesionist, creativ si eficient, produsele sau serviciile clientilor in cadrul campaniilor de promovare online, social media sau print.

Inainte de realizarea unei sedinte foto conturam clar mesajul publicitar ce urmeaza sa fie transmis. Fiind o agentie de publicitate cu servicii complete, avem in vedere, inca de la inceput, produsele publicitare in cadrul carora vom utiliza fotografiile realizate. Finalitatea este crearea unei imagini unice, personalizate, cu efecte directe fata de posibilul cumparator.
Studiem foarte atent si concepem incadrarea, iluminarea, cromatica dominanta si modul de post-procesare digitala a imaginilor obtinute. Utilizam exclusiv aparatura profesionala pentru rezultate deosebite si din punct de vedere tehnic.

Fotografia publicitara, de orice tip, trebuie sa atraga in special prin comunicarea unor elemente care, in pasul urmator, sa determine actiunea de a cumpara un produs sau, in cazul serviciilor, actiunea de a contracta un serviciu. Mai pe scurt, sa ajute la generarea de conversii.

Fiecare sedinta foto marca WebEfektiv expune imaginea clientilor nostri clar, eficient si profesional in fata publicului-tinta. Orice fotografie care comunica in mod promotional poate fi o fotografie publicitara, insa la agentia  WebEfektiv structuram urmatoarele categorii: fotografie de produs, fotografie de locatie, fotografie tematica, fotografie de eveniment.

FOTOGRAFIA DE PRODUS

Vezi Detalii

O fotografie de produs reusita “vorbeste” despre produs. De fapt scopul principal al unei sedinte foto de produs este comunicarea, expunerea si evidentierea unor caracteristici ale produselor.

Astfel, conteaza foarte mult calitatea imaginii dar si cadrul, ambientul in care acesta este fotografiat. Agentia WebEfektiv inoveaza in permanenta in ceea ce priveste modul de prezentare a produselor pentru clientii nostri. Iesim din tiparele clasice si punem in valoare produsele prin fotografii memorabile, deosebite.

Realizam fotografii de produs profesionale in conditii de studio dar, de cele mai multe ori, incercam sa “ducem studioul” in locatia clientului. In acest mod reusim sa surprindem atmosfera reala in care produsul este prezentat publicului-tinta.

Calitatea imaginii este esentiala in cazul fotografiei de produs. Post-procesarea digitala a fotografiilor trebuie realizata profesionist, pentru a asigura o prezentare eficienta si pentru a pune in valoare produsul.

X Inchide

FOTOGRAFIA PUBLICITARA TEMATICA

Vezi Detalii

Fotografia publicitara tematica este cea mai creativa parte a productiei fotografice marca WebEfektiv. Se refera mai ales la sedintele foto pe care le realizam cu scopul de a scoate in evidenta un aspect comercial al subiectului promovat. Fotografia publicitara tematica reprezinta modul ideal de a sustine vizual oferte, promotii dar si de a asocia produsele sau serviciile clientilor cu elemente vizuale iesite din comun, menite sa creasca awareness-ul si notorietatea.

In aceste situatii, de cele mai multe ori post-procesarea digitala joaca un rol foarte important. Utilizam des grafica si post-procesarea digitala pentru a sustine sau chiar pentru a spori impactul.

Pentru fiecare client dezvoltam sedinte foto tematice, personalizate. organizam sesiuni foto care sa se asorteze sezonului de toamna de exemplu, sau unei sarbatori. Temele alese sunt bine gandite pentru o promovare corecta si atrag dupa sine reusita unei sedinte foto unice, expresive si autentice.

X Inchide

FOTOGRAFIA DE PREZENTARE LOCATIE

Vezi Detalii

In construirea imaginii unui brand, fotografiile de prezentare a locatiei au diverse avantaje in functie de specificul business-ului.

De exemplu, in cazul unui restaurant sau cafenea, redau atmosfera ambientului sporind atractivitatea, in cazul unui cartier rezidential ajuta la exprimarea vizuala a dimensiunilor, a dependintelor, a facilitatilor oferite de case sau apartamente, in cazul unei fabrici ajuta la descrierea procesului de productie. Exemple sunt multe din toate domeniile, insa cel mai important aspect este surprinderea mesajului esential care trebuie transmis.

La agentia WebEfektiv ne concentram pe avantajele afacerii clientului. Le analizam, evaluam modurile cele mai eficiente de a utiliza sedintele foto de locatie realizate si apoi, cu toate aceste aspecte luate in evidenta efectuam sedinta foto. Mereu ne asiguram ca fotografiile realizate scot in evidenta aspectele cele mai importante si prezinta locatia cu toate avantajele reale.

X Inchide

FOTOGRAFIA DE EVENIMENT

Vezi Detalii

Unul dintre principiile de eficienta implementate de agentia WebEfektiv este promovarea simultana in diverse medii. Fotografia de eveniment ofera, in special, continut pentru promovarea online, social media si prin newlsettere. Prezentarea evenimentelor de orice tip – la care un brand este prezent sau pe care le organizeaza clientii nostri – ne ajuta sa construim si sa dezvoltam continut.
Este important ca un brand sa comunice constant prin intermediul elementelor de identificare online precum website, social media, newsletter.

WebEfektiv sustine activitatea clientilor pas cu pas. Fie ca isi extind portofoliul de servicii, ca inaugureaza o noua locatie, ca prezinta noi produse sau organizeaza o petrecere tematica, noi suntem alaturi de ei. Fotografiem toate aceste evenimente si le transformam in campanii de comunicare puternice, autentice pe care le implementam in online, social media, print si e-mail marketing. Astfel, in mod natural si cu succes, clientii nostri merg un pas mai aproape de clientii lor.

X Inchide