Design Pentru Print

In cadrul campaniilor de imagine realizate de Web Efektiv acordam atentie deosebita unitatii vizuale a unui brand. Mai exact, pentru o mai buna identificare in fata target-ului, imaginea brandului trebuie sa fie implementata in mod unitar in mediul online, in productiile video si mai ales in productiile tiparite.

Realizam design profesionist pentru toate elementele necesare unei imagini a brandului in mediile tiparite: logo, carti de vizita, foi cu antet, mape documente, flyere publicitare, pliante, brosuri, cataloage, bannere stradale si roll-up. Concepem identitatea de brand sau implementam cu succes o identitate deja creata in productii profesioniste, up-to-date, cu design unic, special gandit si realizat pentru un brand.

Un element important in sustinerea si dezvoltarea imaginii unui brand este participarea la targuri si expozitii. Web Efektiv realizeaza design pentru standuri expozitionale, precum si productii auxiliare pentru participarea la targuri si expozitii. Astfel de productii sunt: video de prezentare sau colaje animate de fotografii pentru afisarea pe plasme / proiectoare in cadrul standului, cataloage pentru prezentarea produselor, brosuri pentru expunerea serviciilor, precum si flyere publicitare.

IDENTITATE DE BRAND

Vezi Detalii

Agentia WebEfektiv realizeaza identitate de brand completa. Pornind de la conceptele care definesc brandul, realizam in format vectorial logo si concepem manualul de identitate vizuala. Manualul de identitate vizuala contine toate directiile referitoare la implementarea logo-ului in productii online, video, foto sau tiparite.

Tot in cadrul pachetului de identitate vizuala realizam elementele de baza ale unei campanii print: carti de vizita, foi cu antet, mapa documente, agende sau pixuri.

X Inchide

CATALOG PRODUSE

Vezi Detalii

Catalogul tiparit este un must-have pentru orice brand care doreste sa inspire seriozitate si sa isi prezinte produsele intr-un mod care sa creeze incredere. Studiile in domeniu arata ca agentii de vanzari care au la dispozitie un catalog de produse conving mai bine cumparatorii.

Avantajele catalogului sunt urmatoarele:

  • prezentarea vizuala a tuturor produselor
  • posibilitatea cumparatorului de a se informa pe indelete referitor la caracteristicile fiecarui produs
  • o imagine a brandului care inspira seriozitate si calitate

Realizam cataloage precum si fotografii profesionale de produs pentru prezentarea acestora in catalog.

X Inchide

STANDURI EXPOZITIONALE

Vezi Detalii

Agentia WebEfektiv sustine imaginea brand-urilor si dezvoltarea lor prin creatia de elemente grafice pentru promovarea in cadrul targurilor si expozitiilor.

Realizam: design standuri expozitionale, roll-up, cataloage produse, brosuri, pliante, flyere publicitare, prezentari video, fotografii profesionale de prezentare a evenimentului, filmare si montaj in cadrul evenimentului.

X Inchide