Realizare site restaurant chinezesc TAO

Tematica, vizibilitate, functionalitate – trei aspecte de baza pe care ne-am concentrat cand am creat imaginea online a restaurantului chinezesc Tao.

Un domeniu amplu, pe masura povestilor din China, arta culinara chinezeasca si-a regasit locul potrivit in portofoliul Web Efektiv. Am creat website-ul de prezentare pentru restaurantul Tao, imbinand cultura bogata a Chinei cu elementele moderne de design. Astfel am conferit noului www.taorestaurant.ro un look clar, curat, modern, pastrand elementele traditionale prin reprezentantii grafice minimale.
Sectiunile website-ului prezinta structurat meniul Tao, serviciul de livrare si fotografiile preparatelor culinare oferite de bucatari si redate la fidelitate maxima de catre fotografii echipei Web Efektiv.

Pentru ca utilizatorii sa fie captati de povestea Tao am adaugat si o sectiune de Noutati si oferte, de unde acestia pot parcurge informatiile recente. O harta interactiva si un formular de rezervare online nu puteau sa lipseasca, asadar pot fi accesate de utilizatori la sectiunea Contact.

Noul www.taorestaurant.ro este un website up-to-date si cu personalitate care isi face aparitia, alaturi de creatii diverse, in portofoliul nostru.
Pentru a parcurge noua creatie Web Efektiv in detaliu, va invitam sa accesati website-ul TAO: www.taorestaurant.ro