MENIU

Magazin online cu produse configurabile

Magazin online cu produse de ventilatie, configurabile in functie de parametri specifici. Utilizatorii au posibilitatea sa aleaga pentru fiecare produs in parte dimensiunile, accesoriile optionale si culoarea. Pretul este calculat automat si afisat in urma selectiilor efectuate, urmand ca apoi produsele sa fie adaugate in cosul virtual. Fiecare produs dispune de imagini si fise tehnice pentru o comunicare completa.

Interfata ofera un design curat, usor de parcurs inclusiv pe mobile, iar structura produselor cu optiuni si atribute permite navigarea cu usurinta printre produsele fabricate. Practic, pentru mai mult de 20.000 de produse, utilizatorii navigheaza doar prin aproximativ 150.

Avand in vedere complexitatea atributelor fiecarui produs, introducerea produselor in cadrul magazinului se realizeaza complet automatizat pentru un workflow eficient.

webefektiv-Magazin online cu produse configurabile webefektiv-Magazin online cu produse configurabile webefektiv-Magazin online cu produse configurabile