MENIU

imagine online profit point

  1. Client: Profit Point

Agentia Web Efektiv dezvolta imaginea online pentru brandul Profit Point in toate cele 7 tari in care este prezent, oferind solutii eficiente pentru pozitionarea in piata online. Implementarea unei imagini unitare in cele peste 10 sucursale internationale este posibilia doar printr-un branding profesionist si bine conceput. Acesta este doar unul dintre multele atuuri ale echipei Web Efektiv.

Un client de talie internationala, cu renume in piata romaneasca, Profit Point activeaza in domeniul tradingului.
Atat identitatea brandului cat si website-ul Profit Point sunt realizate de echipa Web Efektiv in aceeasi maniera profesionista nu doar vizual ci si functional.
Pentru o imagine cat mai fidela, Web Efektiv implementeaza un design business, coerent dar care sparge tiparele expresiilor vizuale din domeniul financiar.
Pentru a mentine ridicata performanta in domeniul in care activeaza, www.profitpoint.ro trebuie sa raspunda prompt cerintelor utilizatorilor. Astfel ca agentia Web Efektiv a creat un website care contine informatie complexa, ampla insa eficient distribuita. Userii vor parcurge cu usurinta sectiunile, pastrand si elemente vizuale atractive.

Noul website permite, printre altele, accesul facil la informatii financiare updatabile in timp real.

webefektivimagine online profit point