Branding digital complet Profit Point

Agentia Web Efektiv dezvolta imaginea online pentru brandul Profit Point in toate cele 7 tari in care este prezent, oferind solutii eficiente pentru pozitionarea in piata online. Ca avantaj competitiv important al echipei Web Efektiv, implementarea unei imagini unitare in cele peste 10 sucursale internationale pentru Profit Point este posibila doar printr-un branding profesionist si bine conceput de care compania multinationala se bucura.

Un client de talie internationala, cu renume in piata romaneasca, Profit Point activeaza in domeniul pietelor financiare.
Atat identitatea brandului cat si website-ul Profit Point sunt realizate de echipa Web Efektiv in aceeasi maniera profesionista nu doar vizual ci si functional.
Pentru o imagine cat mai fidela, Web Efektiv implementeaza un design business, coerent dar care sparge tiparele expresiilor vizuale din domeniul financiar.
Pentru a mentine ridicata performanta in domeniul in care activeaza, www.profitpoint.ro trebuie sa raspunda prompt cerintelor utilizatorilor. Astfel ca agentia Web Efektiv a creat un website care contine informatie complexa, ampla insa eficient distribuita. Userii parcurg cu usurinta sectiunile, pastrand si elemente vizuale atractive.
De o complexitate organizatorica ridicata, noul website permite, printre altele, si accesul facil la informatii updatabile in timp real.
Dezvoltam zilnic structura www.profitpoint.ro prin implementarea de noi module, prin supravegherea atenta a functionalitatii platformei online si prin adaugarea de continut nou si la curent cu tendintele domeniului de activitate al companiei.
Profit Point beneficiaza, asadar, de expunere profesionista si completa, atat din punct de vedere vizual cat si functional pentru cresterea engagementului utilizatorilor offline si online.
Ramanem conectati la tendintele din advertising, lansam noi concepte creative si oferim clientilor nostri cele mai eficiente solutii pentru expunerea profesionista a brandului lor in domeniile online, outdoor, print si prin mijloace de promovare in social-media, e-mail marketing, print si foto-video.