MENIU

Promovare Adwords sau campanii SEO?

Promovare Adwords sau campanii SEO?

Conduci propria afacere si vezi ca, in perioada recenta, tot mai multe companii din domenii diverse inregistreaza rezultate bune in cautarile pe motorul Google.
Poate nu esti obisnuit cu notiunile de rezultate organice sau cu termeni precum PPC, key words, ad groups insa un lucru e cert: vrei sa fii vizibil!
Intrebarea cea mai importanta este ce alegi: investitia in promovare SEO pentru cresterea in cautarile organice sau investitia in promovare platita Ad Words pentru aparitii pe primele pozitii din zonele “sponsored”?

Trebuie sa decizi in functie de o serie de factori care influenteaza succesul oricarui tip de campanie in Google. Un prim pas pe care trebuie sa il faci este sa te asiguri ca beneficiezi de un site web extrem de bine pus la punct, cu design unic si texte relevante. Astfel linkurile din motorul de cautare catre website-ul tau vor fi apreciate pozitiv atat de utilizatori cat si de catre algoritmii de evaluare ai Google.
Un alt pas foarte important este sa apelezi la o echipa de profesionisti pentru efectuarea, lansarea, monitorizarea si evaluarea campaniilor SEO sau Ad Words; este un procedeu care necesita cunoasterea elementelor de web design dar si tehnici speciale de marketing.

Pentru un site performant si rezultate pe masura in promovarea online, te asteptam la Web Efektiv. Parteneriatul pe termen lung cu afacerea ta este o dovada de incredere pe care ti-o lansam.