MENIU

Aplicatie selectie produse in functie de parametri tehnici

  1. Client: Temko Universal
  2. Productie: 2017

Temko & Universal produce in cadrul sectiei special dezvoltate, grile de ventilatie pentru sisteme HVAC complexe.

Aplicatia online pentru selectia produselor de ventilatie reprezinta mai mult decat un element de marketing. Mai exact, usureaza workflow-ul personalului specializat in cadrul proiectelor ample, iar in cazul comunicarii cu clientii, ofera posibilitatea calcularii si evaluarii exacte a necesitatilor acestora.

Cum functioneaza?

In urma selectiei unor parametri tehnici in functie de nevoile utilizatorului, selectorul digital afiseaza grilele de ventilatie care corespund acestei selectii, din multitudinea de produse Temko. Dat fiind faptul ca orice produs poate fi realizat in fabrica Temko in diverse dimensiuni, utilizatorul are posibilitatea sa vada toate posibilitatile, sub forma unei diagrame interactive.

Pentru a alege versiunea produsului care corespunde nevoilor sale, utilizatorul trebuie doar sa se pozitioneze cu mouse-ul in diverse pozitii ale diagramei. In cazul selectiei unui punct pe diagrama, sunt afisate o serie de date tehnice exacte despre produs: debit de aer, diferenta de presiune, nielul de zgomot si lungimea jetului de aer. Toate acestea sunt calculate automat, pe baza unor formule, pentru ca procesul de selectie sa fie cat mai exact si rapid pentru utilizator.

webefektivAplicatie selectie produse in functie de parametri tehnici